Marlin

XT-22 MTSL

 
Fin riffel fra den nye serie af kaliber 22. rifler fra Marlin. Riflen er bygget til at være præcis og pålidelig og er egnet til at jage småvildt
(dog også hare, ræv, gæs og fasaner) Kan bruges til at skyde til måls.
Riflen har et rørmagasin med plads til 12 patroner. Med sit laminerede skæfte og løb af rustfrit stål holder riflen sit flotte udseende langt ud i fremtiden.
Den kan udstyres med et kikkertsigte om nødvendigt og aftrækkeren kan justeres til eget brug.

Kaliber 22 magnum
  
  

Marlin

 

XT-22 MR

 
Flot salonriffel med syntetisk, mørkt skæfte. Riflen er bygget med præcision og holdbarhed i tankerne og er perfekt til mindre vildt og målskydning.
Til småvildtsjagt på hare, ræv, gæs og fasaner.
Riflen er med sit 4-skuds stikmagasin let og behændig at anvende. 
Riflen anvender kaliber 22 magnum  patroner.
 
 

Marlin

 

XT-22 M

 

 
Praktisk salonriffel perfekt til mindre bytte og skud til måls. Riflen skyder med kaliber 22 magnum. og har et magasin på 4 skud. Riflen er lavet med præcision i sinde og der er mulighed for at montere en sigtekikkert. Derudover er løbet specialtlavet til at øge præcision. 22 tommer micro-groove pibe.Perfekt til både nye og erfarne jægere.

Kaliber 22 magnum
   
   

Marlin

 

XT-22 MVSR

 
Praktisk salonriffel i flot syntetisk materiale. Riflen er perfekt til regulering af mindre skadedyr som f.eks. krager. Den bruger kaliber 22. magnum. Riflen er yderst præcis og kan også bruges til skydebanen. Til sidst har rilfen en justerbar aftrækker og kan dermed passe til enhver jægers behov.

Med 22 tommer heavy barre i rustfri , med Micro-grove barrel. syntet beavertail skæfte

Kaliber 22 magnum
 
 

Marlin

 

XT-22 VR

 
Flot "rimfire" Marlin salonriffel i syntetisk skæfte og klassisk blåneret heavy barrel. Salonriflen er perfekt til hobbyskydning, jagt på småvildt og regulering. Den bruger kaliber 22 Lr. Marlin XT-22 VR er lavet med  justerbar aftrækker.
Med syntet beavertail forskæfte og 7 skuds aftagelig magasin
Den passer til enhver jæger, både nye og erfarne og er god som både træningsvåben og jagtvåben. 

Kaliber 22 long
 
 

Marlin

 

Model XT-22 RO

 
Praktisk "rimfire" salonriffel fra Marlin med kikkertsigte. Salonriflen er udstyret med et flot, sort, syntetisk skæfte med fuldt pistolgreb. Riflen er bygget med holdbarhed og præcision i sinde og er perfekt som træningsriffel eller riffel til jagt på småvildt. Den har et aftagelig magasin med plads til syv patroner og er udstyret med en justerbar aftrækker.
Riflen skyder med kaliber .22 long rifle.

Leveret med Marlin 3 - 9 x 32 kikkert

Kaliber 22 long
 
 

Marlin

 

XT-17 VSLB

 
Et af de bedste værktøjer til småvildtsjagt, Marlins XT-17 VSLB salonriffel er bygget med præcision i sinde. Den sender kaliber 17HMR skud afsted med omkring 762m/s i en næsten flad skudbane. Den justerbare aftrækker sikrer at riflen passer perfekt til jægeren som anvender den og giver et utroligt sprødt aftræk. Det flotte grey lamineret skæfte med det nyttige "thumb hole" og løbet af rustfrit stål giver riflen et flot look. Xt-17 VSLB er med heavy barrel.
4 skuds aftagelig magasin.

Småvildtsjagt : dog også hare, gås og fasan. samt ræv ved anvendelse af 20 grains projektiler.

Kaliber 17 HMR
 
 
 

Marlin

 

XT-17 V

 
Praktisk Marlin salonriffel, perfekt til næsten enhver situation. Riflen er god til både nye og gamle jægere og er velegnet til småvildtsjagt. Riflen har et traditionelt udseende med det finpudsede skæfte af træ og heavy barrel  i blåneret stål. salonriflen er holdbar og præcis og kan dermed bruges mange år efter den er blevet købt. Den kan udstyres med kikkertsigte og har et supersprødt aftræk. Riflen skyder med kaliber 17HMR. Med 4 skuds aftagelig magasin

Kaliber 17 HMR
 
 

Marlin 

XT-17 VR

 
Flot salonriffel med moderne look, perfekt til mange situationer.Marlin salonrriflen er god til alle slags jægere og er især velegnet til småvildtsjagt. Den er bygget med præcision og holdbarhed i sinde og vil være et godt våben lang tid efter den er blevet købt. Riflen har en sprød aftrækker og kan udstyres med et kikkertsigte og kan dermed yderligere tilpasses til forbrugeren.
Blåneret 22 tommer heavy barrel med syntet Beavertail forskæfte. 4 skuds aftagelig magasin Riflen skyder med 17HMR.

Kal.iber 17 HMR
 

Marlin

 

Model XT-17 VSL

 
God og praktisk salonriffel fra Marlin, velegnet til næsten alle situationer. Riflen har et rustikt og utraditionelt look med det grå lamineret skæfte og 22 tommer pibe i rustfrit stål. Det rustfrie stål giver også ekstra beskyttelse mod elementerne. Salonriflen skyder med 17HMR og er derfor perfekt til småvildtsjagt, pga. den relativt billige ammunition. Salonriflen har fuldt pistolgreb og gummi bagkappe på bagskæftet til at modstå rekyl og give ekstra præcision.
4 skuds aftagelig magasin.

Kaliber 17 HMR
 
 

 Marlin

 Model Marlin XT 17SR

 
 Med 22 tommer sporter pibe i stainless med åbne sigtemidler
4 skuds aftagelig magasin
Syntetisk skæfte

Kaliber 17 HMR
 
 
 

Nyhedsmail Kr. O. Skov A/S

Tilmelding til Nyhedsbrev

Modtag spændende nyheder om Jagt og Hårde Hvidevarer

Vi udsender ca. 1 mail pr. måned